Punastuneet chilisilakat
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/chilisilakatnetti.jpg
Valmistusohje
500 g silakkafileitä
suolaa
Tomaattikastike:
½ dl viinietikkaa
½ dl öljyä
1 ½ dl tomaattimurskaa
½ dl chili-ketsuppia
2 rkl soijakastiketta
1 tl timjamia
½ tl mustapippuria
- Ripottele silakkafileille suolaa.
- Kääri fileet rullalle ja lado laakeaan voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kalarullien päälle.
- Kypsennä uunissa 200°C:ssa 20–30 minuuttia.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- Rasva 22.5 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 3.2 g
- Proteiini 20.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 9.6 g
- Sokerit 5.1 g
- Kuitu, kokonais- 0.3 g
- Natrium 1356.5 mg
- Kalsium 125.9 mg
- Rauta 1.8 mg
- C-vitamiini 6.5 mg
Ainesosat
-
1/2 tlMustapippuri
-
1 tlTimjami
-
1/2 dlKetsuppi
-
2 rklMaustekastike, soijakastike
-
1 1/2 dlTomaattimurska
-
1/2 dlRypsiöljy
-
1/2 dlViinietikka
-
1 tlSuola, pöytäsuola
-
500 gSilakkafilee