Puolukka-kurpitsasose

G
50 annosta

Valmistusohje

2 l puolukoita
1 l kurpitsakuutioita (esimerkiksi myskikurpitsa)
5 dl (400 g) sokeria

  1. Keitä survottuja puolukoita ja kurpitsakuutioita, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia ja punertavia.
  2. Lisää joukkoon sokeri ja keitä niin kauan, että kurpitsa on ihan pehmeää.
  3. Laita sose kuumiin tölkkeihin.

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.12 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 45 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.8 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.5 mg
  • Natrium 0.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 10.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.1 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g