Puolukka-kurpitsasose
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/10/Kurpitsasose1.jpg
Puolukka-kurpitsasose
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Gluteeniton
- Kasvikset
- Maidoton
- Marjat
- Syksy
- Säilöntä
- Vegaaninen
Valmistusohje
2 l puolukoita
1 l kurpitsakuutioita (esimerkiksi myskikurpitsa)
5 dl (400 g) sokeria
- Keitä survottuja puolukoita ja kurpitsakuutioita, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia ja punertavia.
- Lisää joukkoon sokeri ja keitä niin kauan, että kurpitsa on ihan pehmeää.
- Laita sose kuumiin tölkkeihin.
0.12 kg CO2 ekv
- Energia 45 kcal/annos
- C-vitamiini 2.8 mg
- Rauta 0.1 mg
- Kalsium 8.5 mg
- Natrium 0.3 mg
- Kuitu, kokonais- 0.9 g
- Sokerit 10.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 12.1 g
- Proteiini 0.2 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Rasva 0.1 g
Pääraaka-aineet
-
20 dlPuolukka
-
650 gKurpitsa
-
5 dlSokeri