Ainesosat

  • 20 dl
    Puolukka
  • 650 g
    Kurpitsa
  • 5 dl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 564 kcal/annos
  • C-vitamiini 35.2 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 106.1 mg
  • Natrium 3.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 10.6 g
  • Sokerit 127 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 150.7 g
  • Proteiini 2.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1.6 g

Valmistusohje

2 l puolukoita
1 l kurpitsakuutioita
5 dl (400 g) sokeria

  1. Keitä survottuja puolukoita ja kurpitsakuutioita, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia ja punertavia.
  2. Lisää joukkoon sokeri ja keitä niin kauan, että kurpitsa on ihan pehmeää.
  3. Laita sose kuumiin tölkkeihin.
Jaa sivu