Valmistusohje

2 l puolukoita
1 l kurpitsakuutioita (esimerkiksi myskikurpitsa)
5 dl (400 g) sokeria

  1. Keitä survottuja puolukoita ja kurpitsakuutioita, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia ja punertavia.
  2. Lisää joukkoon sokeri ja keitä niin kauan, että kurpitsa on ihan pehmeää.
  3. Laita sose kuumiin tölkkeihin.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 2.8 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.5 mg
  • Natrium 0.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 10.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.1 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g