Valmistusohje

2 l puolukoita
1 l kurpitsakuutioita
5 dl (400 g) sokeria

  1. Keitä survottuja puolukoita ja kurpitsakuutioita, kunnes kurpitsat ovat läpikuultavia ja punertavia.
  2. Lisää joukkoon sokeri ja keitä niin kauan, että kurpitsa on ihan pehmeää.
  3. Laita sose kuumiin tölkkeihin.

Ainesosat

  • 20 dl
    Puolukka
  • 650 g
    Kurpitsa
  • 5 dl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 45 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.8 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 8.5 mg
  • Natrium 0.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 10.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12.1 g
  • Proteiini 0.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu