Puolukka-omenahillo

90 annosta

Valmistusohje

1 kg (2 l) puolukoita
2 l paloiteltuja omenoita
2 dl vettä
750 g-1 kg (9-12 dl) sokeria

  1. Pese omenat. Kuori halutessasi ja paloittele. 
  2. Keitä puhdistettuja puolukoita ja omenanpaloja vedessä noin 10 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon sokeri ja keitä vielä noin 10 minuuttia.
  4. Laita hillo puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin ja sulje kannet välittömästi.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.1 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 51 kcal
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 12.1 g
  • Sokerit 12.1 g
  • Kuitu, kokonais- 0.5 g
  • Natrium 0.2 mg
  • Kalsium 3.1 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 1.4 mg