Valmistusohje

1 l vettä
2 kg sokeria
5 l puolukoita

  1. Kiehauta vesi, sekoita joukkoon sokeria ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
  2. Lisää puhdistetut marjat.
  3. Keitä hilloa miedolla lämmöllä ilman kantta muutaman kerran sekoittaen noin 30 minuuttia.
  4. Kuori vaahto pinnalta ja tölkitä kuumana.
  5. Sulje heti ja anna jäähtyä.

    Säilytä tölkit kylmässä.Kuumana hillo voi olla aika juoksevaa, mutta jäähtyessään se ”tanakoituu”.

Ainesosat

  • 10 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 2000 g
    Sokeri
  • 50 dl
    Puolukka

Reseptin ravintosisältö

Energia 46 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.1 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 3.4 mg
  • Natrium 0.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Sokerit 11 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu