Puolukkahillo

200 annosta

Valmistusohje

1 l vettä
2 kg sokeria
5 l puolukoita

  1. Kiehauta vesi, sekoita joukkoon sokeria ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.
  2. Lisää puhdistetut marjat.
  3. Keitä hilloa miedolla lämmöllä ilman kantta muutaman kerran sekoittaen noin 30 minuuttia.
  4. Kuori vaahto pinnalta ja tölkitä kuumana.
  5. Sulje heti ja anna jäähtyä.

    Säilytä tölkit kylmässä.Kuumana hillo voi olla aika juoksevaa, mutta jäähtyessään se “tanakoituu”.
Hiilijalanjälki
0.07 kg CO2 ekv
  • Energia 46 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 12 g
  • Sokerit 11 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 0.1 mg
  • Kalsium 3.4 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 1.1 mg