Valmistusohje

2 punasipulia
1-2 rkl öljyä
1 dl vähän sokeroitua puolukkasurvosta
hiukan fariinisokeria
ripaus suolaa ja mustapippuria

1. Halkaise kuoritut sipulit ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
2. Hauduta sipulisuikaleita öljyssä muutama minuutti.
3. Lisää joukkoon puolukkasurvos.
4. Mausta fariinisokerilla, suolalla ja pippurilla.

Tarjoa esimerkiksi liha- ja makkararuokien lisäkkeenä.

 

Ainesosat

  • 1 dl
    Puolukkasurvos, sokeroitu
  • 2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 1 1/2 rkl
    Rypsiöljy
  • 1 rkl
    Sokeri
  • 1/4 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 1/4 tl
    Mustapippuri

Reseptin ravintosisältö

Energia 98 kcal/annos
  • C-vitamiini 4 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 14.7 mg
  • Natrium 146.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Sokerit 11.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.6 g
  • Proteiini 0.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.3 g
  • Rasva 5.2 g
Jaa sivu