Valmistusohje

2 dl maustamatonta jogurttia
½ dl puolukoita
2 rkl kauraleseitä tai hapankorppumuruja
1 rkl sokeria
ripaus vaniljasokeria

1. Mittaa kaikki aineet kannuun ja soseuta juoma sauvasekoittimella kuohkeaksi.
2. Anna makujen tasaantua muutama minuutti, jolloin leseet turpoavat ja juomasta tulee täyteläinen.

Reseptin ravintosisältö

Energia 230 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.4 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 309.4 mg
  • Natrium 81.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.1 g
  • Sokerit 24.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.3 g
  • Proteiini 12.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.2 g
  • Rasva 4.5 g
Jaa sivu