Valmistusohje

2 dl maustamatonta jogurttia
½ dl puolukoita
2 rkl kauraleseitä tai hapankorppumuruja
1 rkl sokeria
ripaus vaniljasokeria

1. Mittaa kaikki aineet kannuun ja soseuta juoma sauvasekoittimella kuohkeaksi.
2. Anna makujen tasaantua muutama minuutti, jolloin leseet turpoavat ja juomasta tulee täyteläinen.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 230 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 4.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.2 g
  • Proteiini 12.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.3 g
  • Sokerit 24.7 g
  • Kuitu, kokonais- 4.1 g
  • Natrium 81.3 mg
  • Kalsium 309.4 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • C-vitamiini 4.4 mg
Jaa sivu