Valmistusohje

2 dl maustamatonta jogurttia
½ dl puolukoita
2 rkl kauraleseitä tai hapankorppumuruja
1 rkl sokeria
ripaus vaniljasokeria

1. Mittaa kaikki aineet kannuun ja soseuta juoma sauvasekoittimella kuohkeaksi.
2. Anna makujen tasaantua muutama minuutti, jolloin leseet turpoavat ja juomasta tulee täyteläinen.

Ainesosat

  • 2 dl
    Jogurtti, maustamaton, rasvaa 1,5 %
  • 1/2 dl
    Puolukka
  • 2 rkl
    Lese, kauralese
  • 1 rkl
    Sokeri
  • 1/4 tl
    Vanilliinisokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 230 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.4 mg
  • Rauta 1.7 mg
  • Kalsium 309.4 mg
  • Natrium 81.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.1 g
  • Sokerit 24.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 35.3 g
  • Proteiini 12.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.2 g
  • Rasva 4.5 g
Jaa sivu