Valmistusohje

2 dl puolukoita
2 dl kuohukermaa
1 dl valmista kinuskikastiketta

koristeeksi: puolukoita

  1. Soseuta puolukat.
  2. Vaahdota kerma. Lisää vaahtoon kinuskikastike ja jatka vatkaamista.
  3. Sekoita puolukkasurvos varovasti vaahdon joukkoon.
  4. Lusikoi vaahto annosmaljoihin.
  5. Koristele kokonaisilla puolukoilla.

Ainesosat

  • 2 dl
    Puolukka
  • 2 dl
    Kerma, kuohukerma, rasvaa 35 %
  • 1 dl
    Jälkiruokakastike, kinuskikastike
  • 1/2 dl
    Puolukka

Reseptin ravintosisältö

Energia 270 kcal/annos
  • C-vitamiini 3.2 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 59.5 mg
  • Natrium 21.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 13.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 16.4 g
  • Proteiini 1.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 15.8 g
  • Rasva 23.6 g
Jaa sivu