Valmistusohje

2 dl puolukoita
2 dl kuohukermaa
1 dl valmista kinuskikastiketta

koristeeksi: puolukoita

  1. Soseuta puolukat.
  2. Vaahdota kerma. Lisää vaahtoon kinuskikastike ja jatka vatkaamista.
  3. Sekoita puolukkasurvos varovasti vaahdon joukkoon.
  4. Lusikoi vaahto annosmaljoihin.
  5. Koristele kokonaisilla puolukoilla.

(Huom. Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, käytä valmistuksessa laktoosittomia maitotuotteita.)

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 270 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 23.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 15.8 g
  • Proteiini 1.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 16.4 g
  • Sokerit 13.1 g
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Natrium 21.9 mg
  • Kalsium 59.5 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • C-vitamiini 3.2 mg
Jaa sivu