Valmistusohje

2 dl puolukoita
2 dl kuohukermaa
1 dl valmista kinuskikastiketta

koristeeksi: puolukoita

  1. Soseuta puolukat.
  2. Vaahdota kerma. Lisää vaahtoon kinuskikastike ja jatka vatkaamista.
  3. Sekoita puolukkasurvos varovasti vaahdon joukkoon.
  4. Lusikoi vaahto annosmaljoihin.
  5. Koristele kokonaisilla puolukoilla.

Reseptin ravintosisältö

Energia 270 kcal/annos
  • C-vitamiini 3.2 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 59.5 mg
  • Natrium 21.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 13.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 16.4 g
  • Proteiini 1.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 15.8 g
  • Rasva 23.6 g
Jaa sivu