Valmistusohje

1-2 purjoa
4-5 perunaa
n. 1 1/4 litraa vettä
2 kasvisliemikuutiota
yrttisuolaa
valkopippuria
persiljaa ja /tai muita maustevihanneksia
kermaa

  1. Kuori ja lohko perunat.
  2. Huuhtele halkaistu purjo huolellisesti ja paloittele se.
  3. Lisää liemikuutiot, peruna ja purjo keitinveteen ja keitä kypsäksi.
  4. Soseuta ja mausta yrteillä ja kermalla.

Ainesosat

  • 300 g
    Purjosipuli
  • 12 1/2 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 2 kpl
    Kasvisliemikuutio
  • 1/4 tl
    Valkopippuri
  • 3 rkl
    Persilja
  • 1 tl
    Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 %
  • 4 1/2 kpl
    Peruna, kuorittu

Reseptin ravintosisältö

Energia 86 kcal/annos
  • Rasva 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Proteiini 3.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.1 g
  • Sokerit 2.5 g
  • Kuitu, kokonais- 2.7 g
  • Natrium 1336.9 mg
  • Kalsium 48.8 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 28.6 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu