Valmistusohje

1-2 purjoa
4-5 perunaa
n. 1 1/4 litraa vettä
2 kasvisliemikuutiota
yrttisuolaa
valkopippuria
persiljaa ja /tai muita maustevihanneksia
kermaa

  1. Kuori ja lohko perunat.
  2. Huuhtele halkaistu purjo huolellisesti ja paloittele se.
  3. Lisää liemikuutiot, peruna ja purjo keitinveteen ja keitä kypsäksi.
  4. Soseuta ja mausta yrteillä ja kermalla.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 86 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.6 g
  • Proteiini 3.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.1 g
  • Sokerit 2.5 g
  • Kuitu, kokonais- 2.7 g
  • Natrium 1336.9 mg
  • Kalsium 48.8 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 28.6 mg
Jaa sivu