Valmistusohje

6 – 7 keitettyä perunaa
1 – 2 sipulia
200 – 300 g makkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa
rasvaa
suolaa
1 kananmuna/henk.
(pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia)

  1. Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja kuutioi makkara/liha.
  3. Paista sipuli pannulla rasvassa kauniin keltaiseksi.
  4. Lisää peruna- ja makkara-/lihakuutiot ja jatka ruskistamista.
  5. Mausta varovasti suolalla (ja ripottele pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia).

    Tarjoa paistettujen kananmunien ja etikkapunajuurten tai -kurkun kanssa.

Ainesosat

  • 6 1/2 kpl
    Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton
  • 1 1/2 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Sipuli
  • 250 g
    Nakki, tuotekeskiarvo
  • 2 rkl
    Rypsiöljy
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola
  • 4 pieni annos (60.0 g)
    Kananmuna, kuoreton

Reseptin ravintosisältö

Energia 372 kcal/annos
  • Rasva 26 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.6 g
  • Proteiini 16.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 20.3 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Natrium 795 mg
  • Kalsium 57.8 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • C-vitamiini 8.6 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu