Valmistusohje

6 – 7 keitettyä perunaa
1 – 2 sipulia
200 – 300 g makkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa
rasvaa
suolaa
1 kananmuna/henk.
(pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia)

  1. Kuori perunat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja kuutioi makkara/liha.
  3. Paista sipuli pannulla rasvassa kauniin keltaiseksi.
  4. Lisää peruna- ja makkara-/lihakuutiot ja jatka ruskistamista.
  5. Mausta varovasti suolalla (ja ripottele pinnalle persiljaa, tilliä tai ruohosipulia).

    Tarjoa paistettujen kananmunien ja etikkapunajuurten tai -kurkun kanssa.

Reseptin ravintosisältö

Energia 372 kcal/annos
  • Rasva 26 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.6 g
  • Proteiini 16.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 20.3 g
  • Sokerit 2.6 g
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Natrium 795 mg
  • Kalsium 57.8 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • C-vitamiini 8.6 mg

Kommentit (2)

  1. Ihan hyvä mutta:
    jos ensin paistaa sipulit ja vasta sitten lisää perunat ja jos haluaa että myös ne ruskistuvat niin kyllä sipulille taitaa käydä vahän hassusti eli palavat eli mieluummin toisinpäin.

  2. Ai hitsin vitsit ja vonkulat mite hyvää spydäriä

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu