Valmistusohje

3 porkkanaa
200 g varhaiskaalia
2 dl pakastemaissia
2 rkl hienonnettua persiljaa

Kastike:
2 rkl öljyä
1 tl timjamia
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa

  1. Raasta porkkanat ja kaali karkeaksi raasteeksi.
  2. Sekoita raasteiden joukkoon maissit ja hienonnettu persilja.
  3. Sekoita kulhossa öljy ja mausteet. Kaada raastesalaatin joukkoon ja nostele sekaisin.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 28.3 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 42.9 mg
  • Natrium 303.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.2 g
  • Sokerit 5.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.9 g
  • Proteiini 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.5 g
  • Rasva 7.6 g

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus