Ainesosat

  • 3 keskikokoinen annos (60.0 g)
    Porkkana
  • 200 g
    Valkokaali, keräkaali
  • 100 g
    Maissi, jyvät
  • 2 rkl
    Persilja
  • 2 rkl
    Rypsiöljy
  • 1 tl
    Mausteet, timjami, kuivattu
  • 15 g
    Sitruunamehu
  • 1/2 tl
    Suola, pöytäsuola

Reseptin ravintosisältö

Energia 126 kcal/annos
  • C-vitamiini 28.3 mg
  • Rauta 1 mg
  • Kalsium 42.9 mg
  • Natrium 303.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.2 g
  • Sokerit 5.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.9 g
  • Proteiini 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.5 g
  • Rasva 7.6 g

Valmistusohje

3 porkkanaa
200 g varhaiskaalia
2 dl pakastemaissia
2 rkl hienonnettua persiljaa

Kastike:
2 rkl öljyä
1 tl timjamia
1 rkl sitruunamehua
½ tl suolaa

  1. Raasta porkkanat ja kaali karkeaksi raasteeksi.
  2. Sekoita raasteiden joukkoon maissit ja hienonnettu persilja.
  3. Sekoita kulhossa öljy ja mausteet. Kaada raastesalaatin joukkoon ja nostele sekaisin.
Jaa sivu