Valmistusohje

1 prk (200 g) raejuustoa
1 banaani
1 omena
1 tlk (140 g) ananasrenkaita omassa liemessään
2 rkl mantelilastuja

  1. Valuta raejuustosta neste pois.
  2. Kuori banaani.
  3. Avaa ananaspurkki ja kaada mehu talteen.
  4. Paloittele hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita raejuuston sekaan.
  5. Lisää hieman ananaslientä.
  6. Paahda mantelilastut pannulla varovasti.
  7. Annostele salaatti kulhoihin.
  8. Ripottele mantelilastut päälle.
  •  Vaihtelua saat kokeilemalla erilaisia hedelmiä. Kokeile esimerkiksi appelsiinia, viinirypäleitä tai melonia.

Ainesosat

  • 200 g
    Raejuusto, rasvaa 2-5 %
  • 100 g
    Banaani, kuorittu
  • 1 keskikokoinen annos (200.0 g)
    Omena, ulkomainen, kuorittu
  • 140 g
    Ananas, omassa liemessään
  • 9 g
    Manteli

Reseptin ravintosisältö

Energia 244 kcal/annos
  • C-vitamiini 14.3 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • Kalsium 103.9 mg
  • Natrium 302.4 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.9 g
  • Sokerit 26.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36 g
  • Proteiini 18 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Rasva 4.7 g

Katso video

Jaa sivu