Raejuusto-hedelmäsalaatti

G
4 annosta

Valmistusohje

1 prk (200 g) raejuustoa
1 banaani
1 kiivi
1 omena
1 tlk (140 g) ananasrenkaita omassa liemessään
2 rkl mantelilastuja

  1. Valuta raejuustosta neste pois.
  2. Kuori banaani ja kiivi.
  3. Avaa ananaspurkki ja kaada mehu talteen.
  4. Paloittele hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita varovasti raejuuston sekaan.
  5. Lisää hieman ananaslientä.
  6. Paahda mantelilastut pannulla varovasti.
  7. Annostele salaatti kulhoihin.
  8. Ripottele mantelilastut päälle.
  • Vinkki: Vaihtelua saat kokeilemalla erilaisia hedelmiä. Kokeile esimerkiksi appelsiinia, viinirypäleitä tai melonia.

    Testattu Marttakeittiössä

Katso video

Hiilijalanjälki
1.96 kg CO2 ekv
  • Energia 130 kcal/annos
  • Rasva 2.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.8 g
  • Proteiini 9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 20.3 g
  • Sokerit 14.5 g
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Natrium 151.7 mg
  • Kalsium 56.6 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 18.7 mg