Valmistusohje

1 prk (200 g) raejuustoa
1 banaani
1 omena
1 tlk (140 g) ananasrenkaita omassa liemessään
2 rkl mantelilastuja

  1. Valuta raejuustosta neste pois.
  2. Kuori banaani.
  3. Avaa ananaspurkki ja kaada mehu talteen.
  4. Paloittele hedelmät pieniksi paloiksi ja sekoita raejuuston sekaan.
  5. Lisää hieman ananaslientä.
  6. Paahda mantelilastut pannulla varovasti.
  7. Annostele salaatti kulhoihin.
  8. Ripottele mantelilastut päälle.
  •  Vaihtelua saat kokeilemalla erilaisia hedelmiä. Kokeile esimerkiksi appelsiinia, viinirypäleitä tai melonia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 244 kcal/annos
Hiilijalanjälki
2 kg CO2 ekv
  • Rasva 4.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Proteiini 18 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 36 g
  • Sokerit 26.7 g
  • Kuitu, kokonais- 3.9 g
  • Natrium 302.4 mg
  • Kalsium 103.9 mg
  • Rauta 0.9 mg
  • C-vitamiini 14.3 mg

Katso video

Jaa sivu