Raikas raparperijuoma

G
20 annosta

Valmistusohje

1 kg raparperipaloja
kanelipala
4 l vettä
3 dl sokeria

  1. Keitä raparperipaloja ja kanelia vedessä parinkymmenen minuutin ajan.
  2. Siivilöi juoma. Lisää sokeria ja sekoita niin, että se liukenee.
  3. Jäähdytä.
  4. Laimenna juoma tarjottaessa kylmällä vedellä.

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.22 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 68 kcal
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.4 g
  • Sokerit 15.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 2.6 mg
  • Kalsium 44.8 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 2.5 mg