Valmistusohje

1 kg raparperipaloja
kanelipala
4 l vettä
3 dl sokeria

  1. Keitä raparperipaloja ja kanelia vedessä parinkymmenen minuutin ajan.
  2. Siivilöi juoma. Lisää sokeria ja sekoita niin, että se liukenee.
  3. Jäähdytä.
  4. Laimenna juoma tarjottaessa kylmällä vedellä.

Ainesosat

  • 1000 g
    Raparperi
  • 1 tl
    Kaneli, jauhettu
  • 40 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 3 dl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 68 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.5 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 44.8 mg
  • Natrium 2.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Sokerit 15.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.4 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g
Jaa sivu