Valmistusohje

1 kg raparperipaloja
kanelipala
4 l vettä
3 dl sokeria

  1. Keitä raparperipaloja ja kanelia vedessä parinkymmenen minuutin ajan.
  2. Siivilöi juoma. Lisää sokeria ja sekoita niin, että se liukenee.
  3. Jäähdytä.
  4. Laimenna juoma tarjottaessa kylmällä vedellä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 68 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.4 g
  • Sokerit 15.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 2.6 mg
  • Kalsium 44.8 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 2.5 mg
Jaa sivu