Raikas raparperijuoma

G
20 annosta

Valmistusohje

1 kg raparperipaloja
kanelipala
4 l vettä
3 dl sokeria

  1. Keitä raparperipaloja ja kanelia vedessä parinkymmenen minuutin ajan.
  2. Siivilöi juoma. Lisää sokeria ja sekoita niin, että se liukenee.
  3. Jäähdytä.
  4. Laimenna juoma tarjottaessa kylmällä vedellä.
Hiilijalanjälki
0.22 kg CO2 ekv
  • Energia 68 kcal/annos
  • Rasva 0.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.4 g
  • Sokerit 15.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Natrium 2.6 mg
  • Kalsium 44.8 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 2.5 mg