Ainesosat

  • 1000 g
    Raparperi
  • 1 tl
    Kaneli, jauhettu
  • 40 dl
    Vesi, vesijohtovesi
  • 3 dl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 68 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.5 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 44.8 mg
  • Natrium 2.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.8 g
  • Sokerit 15.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 14.4 g
  • Proteiini 0.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.1 g

Valmistusohje

1 kg raparperipaloja
kanelipala
4 l vettä
3 dl sokeria

  1. Keitä raparperipaloja ja kanelia vedessä parinkymmenen minuutin ajan.
  2. Siivilöi juoma. Lisää sokeria ja sekoita niin, että se liukenee.
  3. Jäähdytä.
  4. Laimenna juoma tarjottaessa kylmällä vedellä.
Jaa sivu