Rakuunainen salaatinkastike

G
20 annosta

Valmistusohje

1 dl (omena)viinietikkaa
3/4 dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl pippuria
2 tl sinappijauhetta
4 valkosipulinkynttä
2 rkl chilikastiketta
3 dl öljyä
rakuunaa maun mukaan

  1. Sekoita aineet keskenään ja kaada salaattikastikekannuun.
    Tarjoa kasvissalaatin kanssa.
Hiilijalanjälki
0.04 kg CO2 ekv
  • Energia 135 kcal/annos
  • Rasva 13.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.9 g
  • Proteiini 0.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 4.7 g
  • Sokerit 3.8 g
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Natrium 137.9 mg
  • Kalsium 1.3 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 0.2 mg