Valmistusohje

(kahdelle)
2-3 suurta sipulia
1 rkl margariinia
4 dl liha- tai kasvislientä
1/2 laakerinlehti
timjamia
mustapippuria
maun mukaan 1/2 dl valkoviiniä
Kuorrutukseen:
2 viipaletta vehnäleipää
3 rkl emmental-juustoraastetta

  1. Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuullota rasvassa kattilan pohjalla. Kaada liemi joukkoon, lisää laakerinlehti ja timjami. Keitä hiljalleen 5-10 minuuttia.
  2. Mausta pippurilla ja viinillä. Jaa keitto annoskulhoihin. Levitä pinnalle leivät ja peitä juustorasteella. Kuorruta n. 250 asteisessa uunissa tai grillissä juusto kuplivaksi.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*