Valmistusohje

125 g mozzarellaa (yksi pallo)
kourallinen pinaatinlehtiä
1 paprika
1 tlk esikeitettyjä punaisia linssejä
100g fetajuustoa
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
tortillalettuja

  1. Viipaloi halutessa kasvikset valmiiksi jo kotona tai ennen ruoanvalmistusta puukolla retkellä.
  2. Kuumenna trangian pannu tai nuotiopannu. Kaada pannulle hieman aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Laita tortilla pannulle ja lisää täytteet toiselle puolikkaalle tortillaa: mozzarellapaloja, pinaatinlehtiä, paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, linssejä ja fetajuustoa. Taita tortillan toinen puoli täytteiden päälle ja laita lämpenemään retkikeittimen pannulle.
  3. Paista molemmilta puolilta, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin ja juusto on sisältä sulanut. Halkaise valmiit quesadillat puoliksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 397 kcal/annos
  • C-vitamiini 98.9 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • Kalsium 316.6 mg
  • Natrium 590.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 5 g
  • Sokerit 8.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 43.2 g
  • Proteiini 19.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 9.6 g
  • Rasva 18.6 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*