Valmistusohje

175 g mozzarellaraasttetta tai muuta juustoraastetta
kourallinen pinaatinlehtiä
1 paprika
1 tlk esikeitettyjä punaisia linssejä
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
tortillalettuja

  1. Viipaloi halutessa kasvikset valmiiksi jo kotona tai ennen ruoanvalmistusta puukolla retkellä.
  2. Kuumenna trangian pannu tai nuotiopannu. Kaada pannulle hieman aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Laita tortilla pannulle ja lisää täytteet toiselle puolikkaalle tortillaa: juustoraastetta, pinaatinlehtiä, paprikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja linssejä. Taita tortillan toinen puoli täytteiden päälle ja laita lämpenemään retkikeittimen pannulle.
  3. Paista molemmilta puolilta, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin ja juusto on sisältä sulanut. Halkaise valmiit quesadillat puoliksi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • C-vitamiini 98.9 mg
  • Rauta 2.8 mg
  • Kalsium 316.6 mg
  • Natrium 590.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 5 g
  • Sokerit 8.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 43.2 g
  • Proteiini 19.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 9.6 g
  • Rasva 18.6 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*