Rieskapitsarullat

4 annosta

Valmistusohje

4 kpl isoja rieskoja (tai 8-10 pientä)
2 dl salsaa
n. 250g härkäpapusuikaletta
1 prk pieniä ananaspaloja
2 dl pakaste tai säilyke maissia
(jalopenoja)
2 dl juusto- tai vuustoraastetta

Lisäksi:
turkkilaista- tai soijagurttia
rapeaa salaattia tai suikaloitua kaalia
paprikaa
yrttejä

1.Jos haluat paistaa kaikki pitsat samalla kertaa, tarvitset kaksi uunipeltiä. Aseta rieskat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
2.Levitä salsaa kullekin rieskalle ja jaa härkäpapusuikaleet, ananaspalat, maissi sekä juustoraaste rieskoille.
3.Paista 200 asteessa noin 7-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Varo paistamasta reunoja liian rapsakoiksi.
4.Levitä lusikallinen jogurttia sekä salaattia, yrttejä ja paprikaa kullekin rieskalle ja kääri rullaksi. Rullan voi kääräistä voipaperiin, lautasliinan tai suodatinpussiin.

Testattu Marttakeittiössä

  • Energia 893 kcal/annos
  • C-vitamiini 64.8 mg
  • Rauta 5.5 mg
  • Kalsium 75.6 mg
  • Natrium 671.5 mg
  • Kuitu, kokonais- 7.1 g
  • Sokerit 15.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 53.8 g
  • Proteiini 7.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 8.4 g
  • Rasva 19.2 g