-
Avainsanat:
- Junnukokki (lapsille)
- Juusto- ja munaruoat
- Kasvisruoat
Valmistusohje
4 kpl isoja rieskoja (tai 8-10 pientä)
2 dl salsaa
n. 250g härkäpapusuikaletta
1 prk ananaspaloja
2 dl pakaste tai säilyke maissia
(jalopenoja)
2 dl juusto- tai vuustoraastetta
Lisäksi:
turkkilaista- tai soijajogurttia
rapeaa salaattia tai suikaloitua kaalia
paprikaa
korianteria
Jos haluat paistaa kaikki pitsat samalla kertaa, tarvitset kaksi uunipeltiä. Aseta rieskat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Levitä salsaa kullekin rieskalle ja jaa härkäpapusuikaleet, ananaspalat, maissi sekä juustoraaste rieskoille. Paista 200 asteessa noin 7-10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Varo paistamasta reunoja liian rapsakoiksi. Levitä lusikallinen jogurttia sekä salaattia ja paprikaa kullekin rieskalle ja kääri rullaksi. Rullan voi kääräistä voipaperiin, lautasliinan tai suodatinpussiin.
Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki
- C-vitamiini 64.8 mg
- Rauta 5.5 mg
- Kalsium 75.6 mg
- Natrium 671.5 mg
- Kuitu, kokonais- 7.1 g
- Sokerit 15.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 53.8 g
- Proteiini 7.8 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 8.4 g
- Rasva 19.2 g
Ainesosat
-
4 kplSekaleipä, rieska, kevytmaito, vehnä-, ruisjauho
-
100 gMaustekastike, sweet chili sauce, makea chilikastike
-
250 gNYHTÖKAURA™ nude
-
150 gMaissi, jyvät
-
150 gJuusto, kerma
-
4 rklJogurtti, soijajogurtti, maustamaton, rasvaa 2,3 %
-
200 gSalaatti, vihreä
-
1 kplPaprika, punainen