Valmistusohje

yhdelle

1 iso, ohut rieska (iso, 15–20 cm)
1-2 rkl kevyttuorejuustoa
2 siivu vähärasvaista palvikinkkua
4 kurkkuviipaleita
2 tomaattiviipaleita
1 salaatinlehti
3 paprikasuikaletta

  1. Voitele rieska tuorejuustolla. Tuorejuusto voi olla myös maustettua.
  2. Laita rieskan päälle salaatinlehti, palvikinkku, kurkku- ja tomaattiviipaleita ja paprikasuikaleita.
  3. Kierrä rieska rullalle. Voit leikata rieskan kahteen osaan, jotta se on helpompi syödä.

Ainesosat

  • 70 g
    Sekaleipä, rieska, peruna-ohra,vesi vehnäjauho, teollinen
  • 1 1/2 rkl
    Tuorejuusto, rasvaa 13 %
  • 20 g
    Kurkku
  • 30 g
    Tomaatti
  • 5 g
    Lehtisalaatti, ruukkusalaatti, lollo rosso
  • 15 g
    Paprika, punainen
  • 30 g
    Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 %

Reseptin ravintosisältö

Energia 238 kcal/annos
  • C-vitamiini 36.2 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • Kalsium 46 mg
  • Natrium 669.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.9 g
  • Sokerit 3.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 37.6 g
  • Proteiini 11 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Rasva 5.4 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu