Valmistusohje

yhdelle

1 iso, ohut rieska (iso, 15–20 cm)
1-2 rkl kevyttuorejuustoa
2 siivu vähärasvaista palvikinkkua
4 kurkkuviipaleita
2 tomaattiviipaleita
1 salaatinlehti
3 paprikasuikaletta

  1. Voitele rieska tuorejuustolla. Tuorejuusto voi olla myös maustettua.
  2. Laita rieskan päälle salaatinlehti, palvikinkku, kurkku- ja tomaattiviipaleita ja paprikasuikaleita.
  3. Kierrä rieska rullalle. Voit leikata rieskan kahteen osaan, jotta se on helpompi syödä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 238 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 5.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Proteiini 11 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 37.6 g
  • Sokerit 3.3 g
  • Kuitu, kokonais- 2.9 g
  • Natrium 669.1 mg
  • Kalsium 46 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 36.2 mg
Jaa sivu