Valmistusohje

75 g kookosrasvaa
2½ rkl kaakaojauhetta
1½ dl tomusokeria
1½ tl vaniljasokeria
4 dl riisimuroja (gluteenittomia)
(pieniä foliokarkkivuokia)

1.Sulata kattilassa rasva ja anna sen jäähtyä.
2.Sekoita kulhossa keskenään muut aineet ja lisää juokseva rasva kulhoon varovasti nostellen.
3.Ota seoksesta kahden lusikan avulla pieniä kekoja leivinpaperin päälle uunipellille tai laita pieniin karkkivuokiin nokareita ja nosta viileään jähmettymään.
4.Säilytä makeiset kylmässä.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 3.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.8 g
  • Proteiini 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.5 g
  • Sokerit 3.4 g
  • Kuitu, kokonais- 0.2 g
  • Natrium 14 mg
  • Kalsium 0.9 mg
  • Rauta 0.1 mg

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus