Valmistusohje

1 l vettä
¾ dl sokeria
¼ tl suolaa
3–4 dl puolukoita
2 1/2-3 dl ruisjauhoja

  1. Kiehauta vesi, sokeri, suola ja puolukat.
  2. Vatkaa joukkoon ruisjauhot.
  3. Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen. Kypsymisaika 50–60 minuuttia.

    Tarjoa puuro haaleana tai kylmänä maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Proteiini 3.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 50.2 g
  • Sokerit 19.9 g
  • Kuitu, kokonais- 6.4 g
  • Natrium 149.8 mg
  • Kalsium 30.2 mg
  • Rauta 2 mg
  • C-vitamiini 3.9 mg