Valmistusohje

1 l vettä
¾ dl sokeria
¼ tl suolaa
3–4 dl puolukoita
2 1/2-3 dl ruisjauhoja

  1. Kiehauta vesi, sokeri, suola ja puolukat.
  2. Vatkaa joukkoon ruisjauhot.
  3. Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen. Kypsymisaika 50–60 minuuttia.

    Tarjoa puuro haaleana tai kylmänä maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö

Energia 196 kcal/annos
  • C-vitamiini 3.9 mg
  • Rauta 2 mg
  • Kalsium 30.2 mg
  • Natrium 149.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 6.4 g
  • Sokerit 19.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 50.2 g
  • Proteiini 3.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 1 g
Jaa sivu