Valmistusohje

10 hengen annos
2 l vettä
6 dl puolukoita
n. 2 dl sokeria
(n. 1 tl suolaa)
5–6 dl ruisjauhoja

1. Mittaa vesi, puolukat ja mausteet kattilaan.
2. Lisää ruisjauhot kierrevatkaimella vatkaten kiehuvaan nestee­seen.
3. Hauduta puuroa noin tunnin ajan välillä sekoittaen.

Reseptin ravintosisältö

Energia 172 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.7 mg
  • Rauta 1.6 mg
  • Kalsium 22.9 mg
  • Natrium 236.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 4.9 g
  • Sokerit 19.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 43.5 g
  • Proteiini 2.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.7 g
Jaa sivu