Valmistusohje

150 g lohifileetä
150 g silakkafileetä
8 kirsikkatomaattia
½ kesäkurpitsaa
1 maissintähkä
16 herkkusientä
8 grillitikkua

  1. Paloittele lohi- ja silakkafileet annospaloiksi. Pilko kesäkurpitsat ja maissi noin sentin paksuisiksi paloiksi, puhdista herkkusienet.
  2. Pujota kala ja kasvikset vuorotellen kahdeksaan vartaaseen. Puisia grillitikkuja kannattaa liottaa hetken lämpimässä vedessä, näin ne eivät pala grillissä.
  3. Voitele grillivartaat ohuesti öljyllä ja kypsennä kuumalla hiilloksella, kunnes kalapalat ovat kypsiä ja kasvikset ovat saaneet kauniin värin.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paahda kalavartaan seuraksi ruisleipäviipaleita.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 161 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 8.3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.5 g
  • Proteiini 14.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 9.9 g
  • Sokerit 2.7 g
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Natrium 48.6 mg
  • Kalsium 92.6 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • C-vitamiini 16.6 mg
Jaa sivu