Valmistusohje

8 kiinteää perunaa
vettä, suolaa
pieni sipuli tai punasipuli
salaatinlehtiä
2–3 rkl kapriksia

Öljykastike:
2/3 dl öljyä
3 rkl viinietikkaa
suolaa
mustapippuria

1. Keitä perunat kuorineen ja kuori kuumina.
2. Leikkaa viipaleiksi ja kaada heti päälle öljykastike. Se maustaa hyvin lämpimät perunat.
3. Silppua tai viipaloi sipuli.
4. Kokoa salaatti annoksiksi salaatinlehtien tai silputun keräsalaatin päälle.
5. Ripottele pinnalle kapriksia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 231 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 15.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.9 g
  • Proteiini 2.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 24.2 g
  • Sokerit 1.4 g
  • Kuitu, kokonais- 2.1 g
  • Natrium 1346 mg
  • Kalsium 38 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 13.8 mg
Jaa sivu