Salsakastike

G

Valmistusohje

3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
0,5 tl suolaa
1 tl sokeria
mustapippurirouhetta
2 rkl viinietikkaa
3 tomaattia
1 pieni mieto chili

1.Pilko valkosipulinkynnet ja sipuli ja kuullota niitä hetki kattilassa öljyssä.
2.Lisää tomaattimurska, suola, sokeri, pippuri ja viinietikka. Keitä muutama minuutti.
3.Leikkaa tomaatit ja chili pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen. Keitä hetki.
4.Maista ja mausta mieleiseksi.
5.Tarjoa kastike jäähtyneenä lihapullien kanssa. Kastike maistuu hyvältä myös tortillojen ja nachojen kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Viikon ruokalista, ajankohtaiset vinkit ja paljon muuta – Martat-mobiilisovellus