Valmistusohje

3 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 rkl öljyä
1 prk tomaattimurskaa
0,5 tl suolaa
1 tl sokeria
mustapippurirouhetta
2 rkl balsamiviinietikkaa
3 tomaattia
1 chili

Pilko valkosipulinkynnet ja sipuli ja kuullota niitä hetki kattilassa öljyssä. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri, pippuri ja balsamiviinietikka. Keitä muutama minuutti. Leikkaa tomaatit ja chili pieniksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen. Keitä hetki. Tarjoa kastike jäähtyneenä lihapullien kanssa. Kastike maistuu hyvältä myös tortillojen ja nachojen kanssa.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu