Valmistusohje

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 tlk tomaattimurskaa
n. 0,5 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2-3 rkl tomaattipyreetä
1 mm suolaa
2 tl sokeria
1 mm mustapippuria
1 tl kuivattua basilikaa
150 g vuohenjuustoa
(tuoretta basilikaa)

  1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota oliiviöljyssä isohkossa kattilassa.
  2. Lisää sipuleiden joukkoon tomaattimurska, vesi, kasvisliemikuutio ja tomaattipyree.
  3. Kuumenna keitto kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen vähintään 20 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon vuohenjuusto sekä mausteet ja soseuta. Tarjoile halutessasi tuoreen basilikan kanssa

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 15.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.7 g
  • Proteiini 8.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 21.6 g
  • Sokerit 13 g
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Natrium 778.9 mg
  • Kalsium 77.1 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 30 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*