Avainsanat:

Valmistusohje

1 rkl öljyä
1 sipuli
3 tomaattia
1,5-2 dl vettä
2 kalaliemikuutiota
1 pkt pinaattia
500 g savukalaa (esim. savusilakoita tai muuta vaalealihaista savukalaa)
1 tl yrttimaustetta
1 rkl maapähkinätahnaa
0,5 tl suolaa

Kuumenna öljy paistinpannulla. Silppua sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut tomaatit ojukkoon. Lisää vesi, kalaliemikuutiot, pinaatti, ruodittu savukala ja yrttimauste. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Lisää lopuksi maapähkinätahna ja suola. Anna kiehua vielä noin 5 min. Tarjoile riisin tai maissipuuron kanssa.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 257 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.5 mg
  • Rauta 1.3 mg
  • Kalsium 68.1 mg
  • Natrium 2407.7 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Sokerit 2.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.6 g
  • Proteiini 25.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.9 g
  • Rasva 14.5 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*