Valmistusohje

3-4 dl suppilovahveroita (tai tatteja)
100 g fetaa
1 tlk kermaviiliä
0,5 dl rypsiöljyä
0,5 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. rakuunaa ja persiljaa)
rouhittua mustapippuria
0,5 tl suolaa
2 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhett
Paistamiseen ja vuokien voiteluun öljyä

Kuullota hienonnettuja sieniä tilkassa öljyä. Murenna joukkoon fetajuusto. Sekoita toisessa kulhossa kermaviili, öljy, kananmunat, yrtit sekä mausteet tasaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon sienet sekä kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.

Jaa taikina voidellun muffinipellin syvennyksiin. Paista 200-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia kunnes leivonnaiset ovat kullanruskeita. Tarjoile sellaisenaan tai keiton/salaatin lisänä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 177 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.4 mg
  • Rauta 2 mg
  • Kalsium 209.2 mg
  • Natrium 338.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.1 g
  • Sokerit 1.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.2 g
  • Proteiini 5.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.1 g
  • Rasva 8.8 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*