Sieni-persiljalevite
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2020/09/1960779c-bff3-4d4c-aaac-7a8944544cfb.jpg
Sieni-persiljalevite
-
Avainsanat:
- Dipit ja levitteet
- Kananmunaton
- Kasvikset
- Kasvis
- Sienet
Valmistusohje
150 g huoneenlämpöistä voita tai muuta leipärasvaa
1/3 dl kuivattuja sikurirouskuja tai herkkutatteja
n. 1/2 dl hienonnettua persiljaa
ripaus suolaa
- Hienonna kuivatut sienet esim. monitoimikoneessa.
- Sekoita ainekset sekaisin ja tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Testattu Marttakeittiössä
Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!
- Energia 21 kcal/annos
- C-vitamiini 0.3 mg
- Rauta 0 mg
- Kalsium 1 mg
- Natrium 17.9 mg
- Kuitu, kokonais- 0 g
- Sokerit 0 g
- Hiilihydraatti erotuksena 0 g
- Proteiini 0 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 1.6 g
- Rasva 2.4 g
Pääraaka-aineet
-
150 gpehmeää voita tai muuta leipärasvaa
-
10 gkuivattuja herkkutatteja tai sikurirouskuja
-
3 rklhienonnettua persiljaa