Avainsanat:

Valmistusohje

1 rasia (tummia) herkkusieniä
1 rasia siitakesieniä tai noin ½ l kantarelleja
2 valkopulinkynttä
1 rkl öljyä
1–2 rkl valkoista balsamicoa
½ tl suolaa
rouhittua mustapippuria
silputtua persiljaa

  1. Paloittele puhdistetut sienet. Pienikokoisia sieniä ei tarvitse pilkkoa, isot voi leikata suikaleiksi.
  2. Hienonna valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota sieniä ja valkosipulia muutama minuutti.
  4. Mausta sienet balsamicolla, suolalla ja pippurilla.
  5. Ripottele päälle persiljaa.

    Tarjoa valkopapu-perunakeiton kanssa.

Vinkki: Voit käyttää myös muita mietoja sieniä.
Sienihöystö sopii hyvin myös leivän päälle.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu