Sienihöystö
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2017/09/sienihoysto_MARTAT-ID-21981.jpg
Sienihöystö
Heitä tuoreiden sienien sekaan pannulle valkosipulia, öljyä, balsamicoa ja mausteita – sienistä valmistuva helppo höystö maistuu keiton tai leivän päällä.
-
Avainsanat:
- Arjen helpot
- Sienet
- Syksy
- Talvi
- Välipalat
Valmistusohje
1 rasia herkkusieniä tai siitakesieniä tai noin ½ l kantarelleja
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
1–2 rkl valkoista balsamicoa
½ tl suolaa
rouhittua mustapippuria
silputtua persiljaa
- Paloittele puhdistetut sienet.
- Hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota sieniä ja valkosipulia muutama minuutti tai kunnes enin neste haihtuu.
- Mausta sienet balsamicolla, suolalla ja pippurilla.
- Ripottele päälle persiljaa.
- Tarjoa keiton lisänä tai leivän päällä.
Vinkki: Voit käyttää myös muita mietoja sieniä.
Testattu Marttakeittiössä