Valmistusohje

3 dl sämpyläjauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
75 g margariinia tai voita
2–2 ½ dl keitettyjä, hienonnettuja rouskuja
1 dl maitoa
1 dl juustoraastetta

  1. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola keskenään. Nypi rasva joukkoon.
  2. Sekoita joukkoon sienet, maito ja juustoraaste.
  3. Nosta taikinasta pellille leivinpaperin päälle nokareita, taputtele jauhotetuin käsin litteiksi.
  4. Pistele haarukalla ja paista uunissa 250°C:ssa 10–15 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 329 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 20 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.9 g
  • Proteiini 8.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 33.5 g
  • Sokerit 2.2 g
  • Kuitu, kokonais- 3 g
  • Natrium 780.3 mg
  • Kalsium 409.8 mg
  • Rauta 2 mg
  • C-vitamiini 2.2 mg
Jaa sivu