Silkkinen suklaamousse

G
4 annosta

Valmistusohje

90 g tummaa suklaata
250 g pehmeää tofua
2 rkl vaaleaa siirappia
10 g tummaa suklaata rouhittuna tai raastettuna
ripaus suolaa
tarjoiluun:
tuoreita marjoja

  1. Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikrossa.
  2. Soseuta tofu ja siirappi. Lisää joukkoon sula suklaa ja jatka soseuttamista, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa.
  3. Lisää joukkoon rouhittu suklaa ja ripaus suolaa ja sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa mousse annoskulhoihin ja siirrä jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi tekeytymään.
  5. Tarjoa tuoreiden marjojen kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki

Hiilijalanjälki
0.28 kg CO2 ekv

Ravintosisältö

  • Energia 193 kcal/annos
  • Rasva 9.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.3 g
  • Proteiini 5.3 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 21.5 g
  • Sokerit 19.4 g
  • Kuitu, kokonais- 2 g
  • Natrium 123.1 mg
  • Kalsium 42.8 mg
  • Rauta 1.5 mg