Valmistusohje

500 – 600 g silakkafileitä
suolaa, sitruunapippuria
1 tl salviaa
1/2 dl kermaa
2-3 tl vaaleaa sinappia
2-3 rkl korppujauhoja

  1. Poista fileistä selkäevät, ripota suolaa ja sit­ruunapippuria sisäpuolelle ja taita kalan muotoon. Lado osittain päällekkäisiksi riveiksi voideltuun vuokaan.
  2. Sekoita sinappi kermaan, kerma paksunee. Ripota murskattu salvia kaloille ja sivele päältä kermaseoksella.
  3. Ripottele päälle korppujauhoja.
  4. Paista uunissa 200°C:ssa  noin 20 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 14.4 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4 g
  • Proteiini 23 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.3 g
  • Sokerit 1 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 744.9 mg
  • Kalsium 132.7 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 0.2 mg

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!