Siskonmakkarapasta

4 annosta

Valmistusohje

1 pkt (n. 400 g) siskonmakkaroita
1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 tlk (500 g) tomaattimurksaa
0,5 kesäkurpitsa raastettuna 2 tl oreganoa
0,5 tl suolaa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
ripaus sokeria
400 g täysjyväpastaa

Kuumenna öljy paistinpannussa ja purista siskonmakkaroista nokareita pannulle. Ruskista makkaroita. Kuori ja hiennon sipulit ja lisää pannulle kuullottumaan.

Lisää tomaattimurska, raastettu kesäkurpitsa ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi, laske lämpöä ja anna hautua 10 minuuttia. Laita samalla pasta kiehumaan.

Tarjoile kastike keitetyn pastan kanssa.

  • Energia 639 kcal/annos
  • C-vitamiini 23.4 mg
  • Rauta 4.9 mg
  • Kalsium 68.6 mg
  • Natrium 1002.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 9.2 g
  • Sokerit 8.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 89.1 g
  • Proteiini 25.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 7.7 g
  • Rasva 24.1 g