Sitruunainen dippikastike

G
4 annosta

Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
1 rkl sitruunamehua
1 tl sokeria
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
1-2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
ripaus mustapippuria ja suolaa

1. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
2. Paloittele erilaisia kasviksia ja tarjoa dipin kera.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.16 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 48 kcal
  • Rasva 3 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Proteiini 1.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 3.9 g
  • Sokerit 3.3 g
  • Kuitu, kokonais- 0.1 g
  • Natrium 165.1 mg
  • Kalsium 62.7 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • C-vitamiini 3 mg