Valmistusohje

2 dl kermaviiliä
2-3 tl sitruunamehua
3 tl sokeria tai juoksevaa hunajaa
1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa

1. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
2. Paloittele erilaisia kasviksia ja tarjoa dipin kera.

Ainesosat

  • 2 dl
    Kermaviili, rasvaa 6 %, vl
  • 10 g
    Sitruunamehu
  • 3 tl
    Sokeri
  • 3.5 g
    Valkosipuli
  • 1/4 tl
    Mustapippuri
  • 1/4 tl
    Suola, pöytäsuola

Reseptin ravintosisältö

Energia 56 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.6 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 60 mg
  • Natrium 164.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 0 g
  • Sokerit 5.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 5.7 g
  • Proteiini 1.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Rasva 3 g
Jaa sivu