Valmistusohje

2 isoa kurkkua
sitruunanmehua
ripaus mustapippuria
hiven sokeria

  1. Pese ja paloittele kurkut. Linkoa palat mehuksi tuoremehulingolla. Mausta sopivan kirpeäksi.
  2. Jäähdytä ja tarjoile jääkuutioilla viilennettynä.
  • Kurkut voi myös soseuttaa sauvasekoittimella tai monitoimikoneella, mutta siinä tapauksessa kuori kurkut ennen soseutusta.

Ainesosat

  • 800 g
    Kurkku
  • 1/2 dl
    Sitruunamehu
  • 1/4 tl
    Mustapippuri
  • 1 tl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 29 kcal/annos
  • C-vitamiini 21 mg
  • Rauta 0.4 mg
  • Kalsium 53.3 mg
  • Natrium 12.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 2.2 g
  • Sokerit 4.1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 7.5 g
  • Proteiini 1.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Rasva 0.2 g
Jaa sivu