Sitruunatangot

50 annosta

Valmistusohje

4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
200 g kylmää voita tai margariinia
1 muna
1/2-1 sitruunan raastettu kuori.

Pinnalle:
Kaneli-sokeriseosta

1. Mittaa jauhot, sokeri ja rasva kulhoon.
2. Nypi sormin ryynimäiseksi seokseksi.
3. Lisää joukkoon muna ja raastettu sitruunan kuori.
4. Tee taikinasta noin sormen paksuisia tankoja. Leikkaa ne 5-6 cm:n pituisiksi paloiksi.
5. Kieritä palat kaneli-sokeriseoksessa ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille.
6. Paista 200°C:ssa noin 10 minuuttia.

Hiilijalanjälki
0.03 kg CO2 ekv
  • Energia 60 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.1 mg
  • Rauta 0.1 mg
  • Kalsium 3 mg
  • Natrium 25.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.2 g
  • Sokerit 2.5 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 6.8 g
  • Proteiini 0.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.1 g
  • Rasva 3.4 g