Suklaabanaanit

G
4 annosta

Valmistusohje

4 banaania
16 palaa maitosuklaata

  1. Halkaise banaani varovasti pituussuunnassa rikkomatta kuorta.
  2. Sujauta banaanin viiltoon haluamaasi suklaata noin 4 palaa.
  3. Asettele banaani parilalle, ei liian kuumaan paikkaan mutta niin, että suklaa sulaa ja banaani pehmenee. Varo polttamasta kuorta!
  4. Kun suklaa on sulanut sopivasti, ota banaani pois takasta ja nauti kuumasta herkusta suoraan kuoresta lusikoimalla.

Katso ohjevideolta lisää vinkkejä suklaa-banaanin valmistukseen.

Testattu Marttakeittiössä

  • Energia 243 kcal/annos
  • Rasva 8.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4.3 g
  • Proteiini 3.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 39.7 g
  • Sokerit 29.4 g
  • Kuitu, kokonais- 2.5 g
  • Natrium 25.4 mg
  • Kalsium 108.8 mg
  • Rauta 1.1 mg
  • C-vitamiini 12.5 mg