Valmistusohje

1 l kaurajuomaa
1 dl kaurakermaa
1 pkt (à 62 g) tummaa suklaata tai kaurachokoa
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
½ dl sokeria

  1. Mittaa kaikki aineet kattilaan.
  2. Lämmitä sekoitellen, kunnes suklaa ja kaakaojauhe ovat liuenneet nesteeseen ja juoma on riittävän kuumaa. Juoman ei tarvitse kiehua.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 8.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 2.7 g
  • Proteiini 3.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 34.2 g
  • Sokerit 19.6 g
  • Kuitu, kokonais- 1.9 g
  • Natrium 124.5 mg
  • Kalsium 292.4 mg
  • Rauta 1.8 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*