Suklaapirtelö

G
4 annosta

Valmistusohje

½ l suklaajäätelöä
4 dl maitoa
2 dl valmista suklaakastiketta
koristeeksi strösseleitä

  1. Pane hiukan pehmennyt jäätelö, kylmä maito ja suklaakastike kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella sekaisin. 
  2. Kaada pirtelö laseihin ja koristele halutessa strösseleillä.

    Vinkki: Voit sekoittaa ainekset myös sähkövatkaimella, tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.

    Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki
0.48 kg CO2 ekv
  • Energia 263 kcal/annos
  • Rasva 9.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.8 g
  • Proteiini 5.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 39.8 g
  • Sokerit 37 g
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Natrium 70.6 mg
  • Kalsium 213.2 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 1.9 mg