Valmistusohje

½ l suklaajäätelöä
4 dl maitoa
2 dl valmista suklaakastiketta
koristeeksi strösseleitä

  1. Pane hiukan pehmennyt jäätelö, kylmä maito ja suklaakastike vatkauskulhoon ja sekoita sähkövatkaimella  tai sauvasekoittimella sekaisin. Voit sekoittaa ainekset myös tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  2. Kaada pirtelö laseihin, laita paksut mehupillit laseihin ja koristele strösseleillä.

Ainesosat

  • 5 dl
    Jäätelö, kermajäätelö
  • 4 dl
    Maito, keskiarvo, d-vitamiinia 1 ug
  • 2 dl
    Jälkiruokakastike, suklaakastike
  • 1/2 rkl
    Sokeri

Reseptin ravintosisältö

Energia 263 kcal/annos
  • C-vitamiini 1.9 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • Kalsium 213.2 mg
  • Natrium 70.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Sokerit 37 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 39.8 g
  • Proteiini 5.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.8 g
  • Rasva 9.5 g
Jaa sivu