Valmistusohje

½ l suklaajäätelöä
4 dl maitoa
2 dl valmista suklaakastiketta
koristeeksi strösseleitä

  1. Pane hiukan pehmennyt jäätelö, kylmä maito ja suklaakastike vatkauskulhoon ja sekoita sähkövatkaimella  tai sauvasekoittimella sekaisin. Voit sekoittaa ainekset myös tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  2. Kaada pirtelö laseihin, laita paksut mehupillit laseihin ja koristele strösseleillä.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

  • Rasva 9.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.8 g
  • Proteiini 5.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 39.8 g
  • Sokerit 37 g
  • Kuitu, kokonais- 0.6 g
  • Natrium 70.6 mg
  • Kalsium 213.2 mg
  • Rauta 0.3 mg
  • C-vitamiini 1.9 mg