Suolaiset ohukaiset

10 annosta

Valmistusohje

4 kananmunaa
5 dl maitoa
1 prk ananasmurskaa
4 rkl ketsuppia
3 dl vehnäjauhoa
½ tl suolaa
öljyä paistamiseen
Jauhelihatäyte:
1 sipuli
400 g paistijauhelihaa
1 pss tacomaustetta
Lisäksi:
150 g mozzarellajuustoa
juustoraastetta

1. Vatkaa kananmunat.
2. Lisää muut ohukaistaikinan ainekset (maito, ananasmurska, ketsuppi, vehnäjauho, suola). Anna taikinan vetäytyä noin 30 minuuttia.
3. Paista letut rasvassa pannulla. Voit paistaa letut jo päivää ennen tarjoilua.
4. Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli rasvassa pannulla ja lisää jauheliha. Kypsennä jauheliha pannulla ja lisää tacomaustetta haluamasi määrä.
5. Täytä letut. Laita ohukaisen päälle jauhelihaseosta sekä mozzarellasiivuja. Kääri letut rullalle ja asettele uunivuokaan. Laita päälle juustoraastetta.
6. Kuorruta 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0 kg CO2 ekv
  • Energia 406 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.4 mg
  • Rauta 2.1 mg
  • Kalsium 194.5 mg
  • Natrium 401.8 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.9 g
  • Sokerit 6.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 23.8 g
  • Proteiini 20 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 6.2 g
  • Rasva 26.4 g