Suppilovahverolevite

G
10 annosta

Valmistusohje

1 l tuoreita suppilovahveroita
100 g margariinia
ripaus suolaa
(hienonnettua persiljaa)

1.Ota rasva huoneenlämpöön pehmenemään.
2.Kuumenna sienet paistinpannulla omassa liemessään, niin että enin neste haihtuu. Mausta ripauksella suolaa. Anna jäähtyä.
3.Kun sienet on jäähtyneet, yhdistä rasva ja sienet ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
4.Lisää joukkoon halutessasi hienonnettua persiljaa. Maista ja mausta mieleiseksi.
5.Nosta levite hetkeksi jääkaappiin, jolloin levite kovettuu uudelleen ja maut tasaantuvat.

Vinkki!
Rasvan tilalla voit käyttää myös tuorejuustoa.

Testattu Marttakeittiössä

  • Energia 67 kcal/annos
  • C-vitamiini 2.5 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • Kalsium 3.5 mg
  • Natrium 59.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 1 g
  • Sokerit 1 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.5 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.7 g
  • Rasva 6.3 g