Taateli-puolukkapuuro
https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/taatelipuuronetti.jpg
Taateli-puolukkapuuro
-
Avainsanat:
- Kananmunaton
- Maidoton
- Marjat
- Välipalat
Valmistusohje
1,2 l vettä
200 g kivettömiä taateleita
3 dl (200 g) pakastepuolukoita
3 dl ruishiutaleita
½ tl suolaa
(1–2 rkl sokeria)
- Paloittele taatelit. Kuumenna vesi, taatelit ja survotut puolukat kiehuvaksi.
- Sekoita hiutaleet joukkoon ja anna hautua noin 10 minuuttia. Sekoita välillä.
- Lisää sokeria halutessasi.
0.31 kg CO2 ekv
- Energia 160 kcal/annos
- Rasva 0.9 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
- Proteiini 2.9 g
- Hiilihydraatti erotuksena 47.3 g
- Sokerit 22 g
- Kuitu, kokonais- 6.5 g
- Natrium 239.2 mg
- Kalsium 41.9 mg
- Rauta 1.4 mg
- C-vitamiini 4.7 mg
Pääraaka-aineet
-
1 1/2 rklSokeri
-
1/2 tlSuola, pöytäsuola
-
3 dlRuishiutale
-
200 gPuolukka
-
200 gTaateli, kuivattu, punnittu kivineen
-
12 dlVesi, vesijohtovesi