Valmistusohje

1,2 l vettä
200 g kivettömiä taateleita
3 dl (200 g) pakastepuolukoita
3 dl ruishiutaleita
½ tl suolaa
(1–2 rkl sokeria)

  1. Paloittele taatelit. Kuumenna vesi, taatelit ja survotut puolukat kiehuvaksi.
  2. Sekoita hiutaleet joukkoon ja anna hautua noin 10 minuuttia. Sekoita välillä.
  3. Lisää sokeria halutessasi.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 160 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • Rasva 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 2.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 47.3 g
  • Sokerit 22 g
  • Kuitu, kokonais- 6.5 g
  • Natrium 239.2 mg
  • Kalsium 41.9 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 4.7 mg