Taateli-puolukkapuuro

5 annosta

Valmistusohje

1,2 l vettä
200 g kivettömiä taateleita
3 dl (200 g) pakastepuolukoita
3 dl ruishiutaleita
½ tl suolaa
(1–2 rkl sokeria)

  1. Paloittele taatelit. Kuumenna vesi, taatelit ja survotut puolukat kiehuvaksi.
  2. Sekoita hiutaleet joukkoon ja anna hautua noin 10 minuuttia. Sekoita välillä.
  3. Lisää sokeria halutessasi.
Hiilijalanjälki
0.31 kg CO2 ekv
  • Energia 160 kcal/annos
  • Rasva 0.9 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0 g
  • Proteiini 2.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 47.3 g
  • Sokerit 22 g
  • Kuitu, kokonais- 6.5 g
  • Natrium 239.2 mg
  • Kalsium 41.9 mg
  • Rauta 1.4 mg
  • C-vitamiini 4.7 mg