Valmistusohje

4 dl mustikoita tai muita marjoja
2 dl vispi- tai kuohukermaa
1 rkl sitruunamehua
1 dl sokeria
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 dl talkkunajauhoja
Koristeluun
marjoja

  1. Soseuta puolet marjoista.
  2. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vaahdota joukkoon sitruunamehu ja sokeri.
  3. Sekoita kermavaahto, maitorahka ja talkkunajauhot keskenään. Ota noin kolmasosa vaahdosta erikseen. Lisää loppuun vaahtoon marjasose sekä kokonaiset marjat ja sekoita.
  4. Kokoa talkkunapöperö kerroksittain jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin. Koristele kokonaisilla marjoilla.

Testattu Marttakeittiössä

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 379 kcal/annos
  • Rasva 20.7 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 12.9 g
  • Proteiini 9.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 41.4 g
  • Sokerit 29.5 g
  • Kuitu, kokonais- 4.6 g
  • Natrium 76.6 mg
  • Kalsium 128.1 mg
  • Rauta 1.5 mg
  • C-vitamiini 13.7 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*