Valmistusohje

2-3 dl mustikoita
½ l vettä
½-1 dl tattarijauhoja
2 rkl sokeria

1. Keitä hetki mustikoita pienessä vesimäärässä.
2. Sekoita loput vedestä ja jauhot. Lisää vesi-jauhoseos mustikoiden joukkoon hyvin vatkaten. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä.
3. Sekoita usein, ettei puuro pala pohjaan. Lisää lopuksi sokeri.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 84 kcal/annos
  • C-vitamiini 5.5 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 13.2 mg
  • Natrium 1.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.9 g
  • Sokerit 8.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.9 g
  • Proteiini 1.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.5 g
Jaa sivu