Valmistusohje

2-3 dl mustikoita
½ l vettä
½-1 dl tattarijauhoja
2 rkl sokeria

  1. Keitä hetki mustikoita pienessä vesimäärässä.
  2. Sekoita loput vedestä ja jauhot.
  3. Lisää vesi-jauhoseos mustikoiden joukkoon hyvin vatkaten.
  4. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä.
  5. Sekoita usein, ettei puuro pala pohjaan.
  6. Lisää lopuksi sokeri.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 84 kcal/annos
Hiilijalanjälki
1 kg CO2 ekv
  • C-vitamiini 5.5 mg
  • Rauta 0.7 mg
  • Kalsium 13.2 mg
  • Natrium 1.6 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.9 g
  • Sokerit 8.4 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 19.9 g
  • Proteiini 1.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.1 g
  • Rasva 0.5 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta!