Valmistusohje

noin 1 l kangas- tai muita tatteja
2 salottisipulia
2-3 valkosipulinkynttä
1 rkl voita tai öljyä
2 dl ruokakermaa
0,5 kasvisliemikuutiota
rouhittua mustapippuria
2 rkl sitruunamehua
1 rkl tuoretta timjamia
200 g vuohenjuustoa
400 g spagettia tai muuta pastaa

  1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja silppua salottisipulit ja valkosipulinkynnet.
  2. Hauduta sieniä hetki pannulla. Lisää joukkoon rasva ja sipulit. Hauduta muutama minuutti. Lisää kerma, kasvisliemikuutio ja mausteet ja anna kiehahtaa.
  3. Leikkaa vuohenjuustosta kovat reunat pois ja murenna se kastikkeeseen. Anna juuston sulaa ja hauduta kastiketta vielä hetki.
  4. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita sienikastike pastan joukkoon. Tarjoile.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 595 kcal/annos
  • C-vitamiini 10.6 mg
  • Rauta 8.8 mg
  • Kalsium 180.1 mg
  • Natrium 755.2 mg
  • Kuitu, kokonais- 5.9 g
  • Sokerit 4.9 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 86 g
  • Proteiini 24.1 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 11 g
  • Rasva 21 g

Tämä resepti löytyy myös Martat-sovelluksesta! Lataa se sovelluskaupasta! 

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*