Valmistusohje

2 kurkkua

Täyte
pieni punasipuli
1 pieni (punainen) paprika
1/2 rasiaa minitomaatteja
0,5 dl mustia oliiveja
pilkottuna
0,25 tl oreganoa
100 g fetaa murustettuna
0,5 dl persiljasilppua

Kastike
1/2 sitruunan mehu
ja 1 tl sitruunankuorta
1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
ripaus mustapippuria

Leikkaa punasipuli, paprika, tomaatit ja oliivit pieniksi kuutioiksi. Yhdistä täytteen aineet. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada täytteen joukkoon.

Tee kurkuista raidallisia leikkaamalla osa kuoresta pois. Leikkaa kurkut noin 5 cm:n paloiksi. Koverra osa sisuksesta pois ja täytä kasvistäytteellä. Täytä kurkut vasta tarjoilupäivänä.

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu