Täytetyt kurkut

G

Valmistusohje

2 kurkkua

Täyte
pieni punasipuli
1 pieni (punainen) paprika
1/2 rasiaa minitomaatteja
0,5 dl mustia oliiveja pilkottuna
0,5 tl oreganoa
100 g fetajuustoa murustettuna
0,5 dl persiljasilppua

Kastike
1/2 sitruunan mehu
1 tl sitruunankuorta
1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
ripaus mustapippuria ja suolaa

1.Leikkaa punasipuli, paprika, tomaatit ja oliivit pieniksi kuutioiksi. Yhdistä täytteen aineet.
2.Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada täytteen joukkoon.
3.Tee kurkuista raidallisia leikkaamalla osa kuoresta pois.
4.Leikkaa kurkut noin 5 cm:n paloiksi. Koverra osa sisuksesta pois ja täytä kasvistäytteellä.
5.Kurkut kannattaa täyttää vasta tarjoilupäivänä.

Testattu Marttakeittiössä