Täytetyt ruisnapit

40 annosta

Valmistusohje

100 g Ruissipsejä (n. 40 kpl)
Tahna:
350 g lämminsavulohta – tai siikaa
0,5-1 dl hienonnettua purjoa
0,5 dl hienonnettua tilliä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3-4 rkl maitoa
½ sitruunan mehu
¼ tl rouhittua mustapippuria
(suolaa maun mukaan)

1. Hienonna savukala, purjo ja tilli.
2. Notkista tuorejuusto maidolla.
3. Sekoita kaikki täyteainekset keskenään. Tarkista maku.
4. Lusikoi täyte sipsikuppeihin. Koristele tillillä.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0 kg CO2 ekv
  • Energia 38 kcal/annos
  • C-vitamiini 0.6 mg
  • Rauta 0.2 mg
  • Kalsium 8.6 mg
  • Natrium 76.3 mg
  • Kuitu, kokonais- 0.3 g
  • Sokerit 0.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 2.3 g
  • Proteiini 2.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.2 g
  • Rasva 2.4 g