Tilliöljy

G
4 annosta

Valmistusohje

1 valkosipulinkynsi

1 ruukku tilliä

0,5 dl persiljaa varsineen

1 dl oliiviöljyä

1 rkl pinjansiemeniä

0,5 tl suolaa

0,25 tl rouhittua mustapippuria

  1. Kuori valkosipuli. Silppua tilli ja persilja. Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella.

Vinkki! Kokeile esimerkiksi juurisellerikeiton kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki / annos

iilijalanjälki / annos
0.1 kg CO2 ekv

Ravintosisältö / annos

  • Energia 234 kcal
  • Rasva 25.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.5 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 0.7 g
  • Sokerit 0.2 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 295 mg
  • Kalsium 12.5 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 7.4 mg