Tilliöljy

G
4 annosta

Valmistusohje

1 valkosipulinkynsi

1 ruukku tilliä

0,5 dl persiljaa varsineen

1 dl oliiviöljyä

1 rkl pinjansiemeniä

0,5 tl suolaa

0,25 tl rouhittua mustapippuria

  1. Kuori valkosipuli. Silppua tilli ja persilja. Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella.

Vinkki! Kokeile esimerkiksi juurisellerikeiton kanssa.

Testattu Marttakeittiössä

Hiilijalanjälki
0.1 kg CO2 ekv
  • Energia 234 kcal/annos
  • Rasva 25.8 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.5 g
  • Proteiini 0.9 g
  • Hiilihydraatti, imeytyvä 0.7 g
  • Sokerit 0.2 g
  • Kuitu, kokonais- 0.4 g
  • Natrium 295 mg
  • Kalsium 12.5 mg
  • Rauta 0.5 mg
  • C-vitamiini 7.4 mg